Blender - sfaturi la achizitionare

Blenderele vin, de obicei, in doua variante: plastic sau sticla. De preferat este cel de sticla petnru ca este mult mai rezistent, mai stabil, in timp ce recipientul de plastic este mai sensibil, are mai multe sanse sa crape si se zgarie foarte repede.
In acelasi timp, capacitatea recipientului este foarte importanta. Alege un recipient care sa aiba cel putin 1 L.
Daca ai de ales intre plastic si metal, opteaza pentru baza din metal – aceasta este mai rezistenta, mai durabila si mai stabila decat una din plastic (nu se misca, nu vibreaza). Desigur, un blender cu baza din metal este mai scump.
Verifica numarul de setari posibile pentru a decide daca aparatul este cea mai buna alegere pentru nevoile tale. Un aparat care iti ofera mai multe optiuni (tocat mare, marunt, amestecare, spargere gheata etc), iti va fi mult mai util, chiar daca pe moment nu realizezi acest lucru. O optiune buna este “PULS”, adica optiunea care iti permite sa oferi mai multa putere pentru un rezultat mai bun sau mai rapid (un fel de optiune Turbo).
Daca planuiesti sa realizezi cu blenderul bauturi cu gheata, cauta un aparat care sa aiba lamele (cutitele) foarte rezistente (otel inoxidabil), eventual sa scrie undeva ca este potrivit/rezistent in astfel de cazuri. De asemenea, daca intentionezi sa spargi gheata cu el, achizitioneaza un aparat cu o putere mai mare, care sa faca fata (cel putin 350 W).

0 comentarii:

top
Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania ClickLink.ro Pagini personale Inscrie-te in TOP ! Director web TopOfBlogs DigNow.net Colinde AfaceriOnline.net Director Web TopDirector - Blog