Placa de intins parul - sfaturi la achizitionare

Iata cateva considerente pe care ar trebui sa le iei in calcul atunci cand iti alegi o placa de intins parul:

1. Pretul: este bine sa achizitionezi o placa de intins parul de buna calitate, care sa nu iti distruga parul. Asadar, nu incerca sa te pacalesti spunandu-ti ca toate aparatele sunt la fel si ca pretul este dat doar de brand. Nu da bani putini pe o placa de intins parul deoarece de calitatea acesteia depinde frumusetea parului tau. Totusi, nu arunca banii pe fereastra cheltuind mai mult decat se merita.

2. Nivelurile de incalzire: alege o placa de intins parul careia ii poti seta gradele. Daca parul tau este fragil, nu ai nevoie de o placa a carei temperatura este fixata din fabrica la 210 grade pentru ca in scurt timp iti vei distruge parul. De asemenea, daca parul tau este unul dificil, carliontat, greu de coafat, nu vei putea face nimic cu o placa setata pe 120 de grade.

3. In functie de textura parului:
Pentru parul normal: 180 – 190 oC
Par dificil, carliontat, greu de coafat: 190 – 220 oC
Par fragil, subtire: maxim 170 oC.

4. Timpul de incalzire: este indicat sa cumperi o placa de par care se incalzeste, daca nu instantaneu, cel putin in 20 de secunde. In mod sigur nu vei fi incatata sa fii nevoita sa astepti 10 minute sa se incalzeasca placa, in conditiile in care ai nevoie de o coafura rapida.

0 comentarii:

top
Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania ClickLink.ro Pagini personale Inscrie-te in TOP ! Director web TopOfBlogs DigNow.net Colinde AfaceriOnline.net Director Web TopDirector - Blog